Desverre ingen treningssamling på Holmsbu 1. mai-helgen

H-båtklubben fikk en henvendelse fra Thomas Nilsson, North Sails, som ønsket å lodde interessen i H-båtklassen for en treningssamling på Holmsbu i Drammensfjorden 1. mai-helgen.

North Sails arrangerer hvert år en treningssamling på Holmsbu for store båter. De ønsker i år å se på muligheten for å åpne for noen utvalgte entype klasser og spurte derfor om H-Båt klassen er interessert i dette.

For å gjennomføre en slik H-Båt samling stiltes det krav til minimum 10 båter. Pga. for få påmeldte + vanskelige forhold for utsett ved Holmsbu blir det desverre ikke H-båtklasse under treningssamlingen.

Vist 153 ganger. Følges av 5 personer.

Kommentarer

Dette tilbudet kan være bra. Vi må spørre om det er kran på Holmsbu og om vi får plass i havna? Eller er samlingen bare en dag?

NOR 91 har sendt en mail og varslet at ser dette som en bra mulighet. Flere må melde sin interesse før Noth Sails setter igang. Kyrre

NOR-131 syntes dette er topp og stiller selvsagt opp.

Da er vitre mulige. Mangler 7

Nor47 skal sjekke opp litt eksamenstider, gir så beskjed. Har godt av trening etter jumboplassen Færder 09.

Hei, dere som følger denne saken. Det er nå bestemt at det desverre ikke blir H-båtklasse på Holmsbu 1. mai-helgen. Dette pga. for få båter. Har oppdatert saken med dette. Håper vi ses på andre H-båt-arrangement utover sesongen i stedet.

Annonse

Nye bilder